ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντζελα Δημητρίου: Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ’ αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου».

Η αδυναμία που είχε η τραγουδίστρια για την μητέρα της δεν είναι άγνωστη. Μιλώντας για την μητέρα της όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή, είχε δηλώσει: «Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

Σε άλλη της ανάρτηση στο παρελθόν, έγραψε: «Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη μάνα! Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες. Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή. Είμαι περήφανη για σένα. Σ´ αγαπώ πολύ πολύ».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση