ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντρέας Μικρούτσικος: «Η Δούκισσα δεν έχει την ικανότητα στις σύγχρονες ανάγκες του πρωινού»

Ο παρουσιαστής υποστήριξε τον Λιάγκα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Τα πως και τα γιατί της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το πρωινό του ΑΝΤ1 μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των πρωινών εκπομπών σήμερα.

Ανάμεσα στις εκπομπές και η ''Super Κατερίνα'' με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλά έντονα για το θέμα. «Η επιμονή της να κάνει κάτι που στις σύγρονες συνθήκες του πρωινού δεν έχει την ικανότητα. Του επιβάλαμε μια γυναίκα που δεν ήθελε -αυτός ήθελε την Αραβανή- η οποία δεν βοηθά να πάει το κανάλι μπροστά».

Ο Γρηγόρης Κουντάρας πήρε τον λόγο και είπε ότι η άποψή του για το θέμα είναι εντελώς διαφορετική από τον Αντρέα Μικρούτσικο. «Η κοπέλα βρέθηκε εκεί πριν 2-3 βδομάδες σε ένα περιβλαλλον που δεν το γνώριζε, που δεν πήρε χρόνο, χώρο για να ενταχθεί σε μια ομάδα. Για να ενταχθεί θα έπρεπε ο Λιάγκας να την "πουλήσει" στο τηλεοπτικό κοινό και να φανεί χρήσιμη». 

Εκεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε ότι μιλά ποσοτικά: «Είναι ποιοτικό το θέμα. Δεν έχει την ικανότητα να κάνει αυτό που επιτάσσει η εποχή. Η εποχή δεν είναι μόδα και ζώδια. Άμα έβλεπες λίγο θα καταλάβαινες».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση