ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
26 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αντιδράσεις για τη δήλωση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ποιοι celebrities «ξεσπούν»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Πολλές αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη είπε: «Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός "αρπάζει", "καιγόταν" από κάτω". Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;».

 Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

 

Από τους πρώτους που αντέδρασαν ήταν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ανέφερε: «Αναγκάστηκα να δω την συνέντευξη, γιατί πολλοί άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο. Εγώ δεν το ήξερα. Διαχειριζόμαστε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε. [....] Δεν θέλω να φαγωθούμε μεταξύ μας οι ηθοποιοί εξαιτίας αυτού του πράγματος. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν, γιατί μερικές φορές εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Κι εγώ μπορεί να έχω εκτεθεί για όσα έχω πει, γιατί κάποιοι κατηγορούμενοι ήταν πολύ φίλοι μου, άρα βρίσκομαι σε δύσκολο και λεπτό σημείο και πρέπει να σκέφτομαι καλά τι λέω πριν το πω. [....] Επειδή μιλάμε για την Ελισάβετ τώρα, πιστεύω ότι το σχόλιό της ήταν άστοχο. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά την σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ' όσο ξέρω την Ελισάβετ, γιατί την ξέρω από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Από τη μεριά του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, του οποίου η σύζυγος, Λένα Δροσάκη είναι μια από τις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέφερε: «Είναι αδυναμία, μα δεν είναι κακούργημα; Φταίνε τα σκοτάδια του μα δεν είναι το σκοτάδι το ίδιο; Δεν κάνουμε τόσο παρέα πλέον μα δεν ήσαστε στενοί φίλοι; Λυπάμαι για τους θύτες, δεν τους καταδικάζω τους θύτες; Καθίστε καλά... Οχι, εσείς καθίστε καλά».

 

Τέλος, ο Πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλης Τσαρούχας, με μια ανάρτησή σου στα social media, πέταξε κι εκείνος το δικό του ''καρφί'' γράφοντας: «Μια σκέψη: Αντί τα κανάλια να "κόβουν" τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς – κακοποιήσεις (αδικώντας έτσι κ συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρούν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές – κακοποιητές; Πιο τίμιο μου φαίνεται».

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση