ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανθή Σαλαγκούδη: Ποιον θα παντρευόταν από τους παίκτες του Survivor;

Και ποιον θα σκότωνε;

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ξάφνιασε με τις απαντήσεις που έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη σε σημερινή συνέντευξή της.

Η πρώην παίχτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη σe ραδιοφωνικό σταθμό της Ελλάδος και έδωσε συνέντευξη στη ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Γεωργάκαινα, με την οποία είναι καλές φίλες. Η ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε διάφορα stories στο instagram, μαζί με τη φίλη της.

H Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκε σε καλές και άσχημες στιγμές μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, με τη χειρότερη να λέει πως ήταν όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στη συνέχεια η Μαρία Γεωργάκαινα ζήτησε από την Ανθή της να της κατονομάσει ποιον συμπαίκτη της θα φίλαγε, ποιον θα παντρευόταν και ποιον θα σκότωνε. Η πρώην παίχτρια του Survivor απάντησε ότι θα σκότωνε τον Αλέξη Παππά, ενώ θα φίλαγε και θα παντρευόταν τον James, καθώς είναι πολύ έξυπνος κι αυτό είναι ένα στοιχείο που την γοητεύει σε έναν άντρα.

Κλείνοντας, η Ανθή Σαλαγκούδη, είπε ότι δε θα ξαναέμπαινε στο Survivor, καθώς αυτός είναι ένας κύκλος ο οποίος έχει κλείσει και ότι είναι απλά και μόνο ένα παιχνίδι, ενώ κατέστησε σαφές ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν και δεν έχει κανένα πρόβλημα με κάποιο από τα παιδιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση