ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανθή Σαλαγκούδη - Περικλής Κονδυλάτος: Οι κοινές τους φωτογραφίες και οι αινιγματικές αναρτήσεις

Τί σχέση έχουν οι στίχοι της… Άννας Βίσση

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ερωτηματικά υπάρχουν όσον αφορά τη σχέση της Ανθής Σαλαγκούδη και του Περικλή Κονδυλάτου. Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor, μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης είχαν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο στο τέλος είχαν ψυχρανθεί μεταξύ τους.

Πριν λίγες μέρες (28/04) ο Περικλής Κονδυλάτος είχε κάνει μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη. Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της Ανθής, ''δανειζόμενος'' τους στίχους του τραγουδιού ''HeartBreak City'' της Madonna.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pericles Kondylatos (@pkondylatos)

Στη συνέχεια, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή ''Ευτυχείτε'', έδωσε εξηγήσεις για την ανάρτησή του, λέγοντας: «Αυτό είναι ένα τραγούδι που μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει κάποια πράγματα που έχουμε ζήσει με την Ανθή. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει λίγο αρνητική και δραματική. Το καταριέμαι είναι πολύ βαριά κουβέντα στα ελληνικά. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει πολύ χειρότερη από το νόημα του τραγουδιού που έχει να κάνει με αναμνήσεις και με κάποια πράγματα που ίσως κόπηκαν ξαφνικά. Βγαίνει πολύ αρνητικό αν το μεταφράσει κανείς στα ελληνικά. Απλά κάποιες φορές θεωρώ πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που περνάνε από τη ζωή μας και στην αρχή ξεκινάνε τα πράγματα με έναν τρόπο, συνεχίζονται με έναν άλλο και τελικά καταλήγουν με έναν άλλον. Κοιτώντας πίσω τα πράγματα, απορείς πως έφτασαν εκεί που έφτασαν. Για εμάς που ήμασταν στο παιχνίδι, τα συναισθήματα είναι πολύ πιο έντονα».

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος επανήλθε στο Instagram το βράδυ της Τρίτης, δημοσιεύοντας μια κοινή του φωτογραφία με την Ανθή Σαλαγκούδη πριν το Survivor. Ο ίδιος σχολίασε την ανάρτηση του χρησιμοποιώντας στίχους από τραγούδι της Άννας Βίσση γράφοντας: «Κι έχω τόσα να θυμάμαι από σένα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pericles Kondylatos (@pkondylatos)


Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε την απάντησή της κι αυτή μέσω Instagram, με ένα story, στο οποίο δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία της με τον Περικλή και τον σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια. Η πρώην παίκτρια συνέχισε τους στίχους του τραγουδιού της Άννας Βίσση, γράφοντας «…κι όλο με ρωτάς πού πήγανε χαμένα».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση