Beautiful People team
Buongiorno: Δηλώσεις στην εκπομπή του Mega έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος και δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή του.
Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για το περιστατικό που συνέβη στον αέρα με τον ίδιο και την Σοφία Μουτίδου στην εκπομπή Real View.
«Τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς συνεχίζονται καλά, δόξα τω Θεώ, όλα είναι εντάξει. Πέμπτη χρονιά, μια χαρά», είπε αρχικά ο ηθοποιός.
Και του είπε η ρεπόρτερ: «Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος έχει εστιάσει λίγο σε όλο αυτό που είχε συμβεί στην εκπομπή των τεσσάρων κυριών...»
«Έρχεσαι, τώρα, πρωί πρωί να με ρωτήσεις γι’ αυτό; Αν είναι δυνατόν», είπε με έντονο ύφος ο Απόστολος Γκλέτσος και απάντησε στη συνέχεια αποχωρώντας: «Τίποτα. Καλή σου μέρα».
Δείτε το βίντεο εδώ




























