ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστασία Γιούσεφ: Αποκαλύπτει με πόσους άνδρες έχει συνευρεθεί ερωτικά

«Θεωρώ ότι δεν είναι πολλοί για τη δουλειά που κάνω!»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Καράλη παραχώρησε η Αναστασία Γιούσεφ.

Η γνωστή σέξι χορεύτρια μίλησε για πολλά πράγματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει ομαδικό σ@ξ σε παιδική χαρά με 15 άντρες, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.. 

Ακολουθεί τμήμα της συνέντευξης:

- Έχει γραφτεί κάτι στα media που να σε έχει ενοχλήσει;

- Είχα δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη και μετά στην αναπαραγωγή στα σάιτ διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου, γράφοντας ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα σε παιδική χαρά! Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, είχα απαντήσει στην τηλεοπτική συνέντευξη ότι το πιο περίεργο μέρος όπου έκανα σεξ ήταν σε παιδική χαρά, αλλά με έναν άνδρα και όχι με 15 ταυτόχρονα. Συνολικά έχω πάει με τόσους άνδρες στη ζωή μου.


- Δηλαδή, χωρίς να γίνομαι αδιάκριτος, έχεις συνευρεθεί ερωτικά με 15 άνδρες σε όλη σου τη ζωή;

- Ναι, συνολικά έχω κάνει σeξ με 15 άνδρες, που θεωρώ ότι δεν είναι πολλοί για τη δουλειά που κάνω και αυτό που είμαι. Είμαι γυναίκα των σχέσεων και πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Είμαι σταθερή στις σχέσεις μου και το έχω τιμή μου και καμάρι μου γι’ αυτό που είμαι! Όλοι μου οι σύντροφοι ήταν μετρημένοι και σωστοί, και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση για τα χρήματα ή για να επωφεληθώ από κάτι στη ζωή μου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση