ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις»

Η απάντηση του Σχίζα στον πρώην σύζυγο της Παναγιώταρου

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Σοφία Μανουσακίδου μίλησε το πρωί του Σαββάτου 3/12 ο Στάθης Σχίζας. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στον All-Star κύκλο και τον γάμο που δεν έχει κάνει.

Ταυτόχρονα, μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένη Γιαννόπουλο και τις δηλώσεις του για το πάνω χέρι στη σχέση.

«Κάτι γίνεται στη ζωή μου, αλλά όχι τίποτα συγκεκριμένο. Δεν σχολιάζω τίποτα. Ό,τι λέει η Αλεξάνδρα, νομίζω ότι έχει βάση. Τώρα, από εκεί και πέρα, ας το σχολιάσει η ίδια. Εγώ νομίζω ότι υπήρχε ισορροπία γενικά. Τι εννοείς όλοι μαζί; Φυσικά και όχι. Δεν είμαι Σουηδία. Το ότι κρατάμε μία καλή επικοινωνία και ένα καλό επίπεδο, δεν τα ισοπεδώνουμε και όλα», είχε πει χαρακτηριστικά ο γνωστός πλαστικός χειρούργος.

Ο Στάθης Σχίζας "αδειάζει" τον πρώην σύζυγο της Παναγιώταρου

«Μου έχει γίνει πρόταση, θα είναι αστείο να σου πω ότι δεν έχει γίνει. Έχουμε συζητήσει, με τιμάει πολύ αλλά δεν είναι κάτι δεδομένο. Με τα χρήματα εκτός του ότι είμαι εντάξει, γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό τη σήμερον ημέρα, το θεωρώ και δίκαιο όλοι να παίρνουμε τα ίδια ανεξαρτήτως νικητή.

Επίσημα είμαστε, πόσο πιο επίσημα; Μαζί μένουμε, μαζί βγαίνουμε. Ο γάμος για μένα είναι ένα χαρτί. Ξέρεις πόσα ζευγάρια είναι παντρεμένα αλλά δυστυχισμένα; Εγώ προτιμάω να είμαι ανύπαντρος αλλά ευτυχισμένος.

Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις. Έτσι το ‘χω εγώ στο μυαλό μου. Τις γυναίκες μας τις έχουμε βασίλισσες, τις φροντίζουμε, τις προσέχουμε. Αν δεν έχει και το πάνω χέρι, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρουμε και πάρα πολύ», κατέληξε ο Στάθης Σχίζας.

Πηγή: youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση