Beautiful People team
Ο Κώστας Τσουρός, μέσα από την εκπομπή «Το ’χουμε» στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή του για τις τελευταίες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου, σχολιάζοντας με έντονο ύφος όσα υποστήριξε η ηθοποιός για τον χώρο του θεάτρου.
Ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να μιλήσει πολύ αυστηρά: «Τι λύσσα είναι αυτή που έχει η Σοφία Μουτίδου να μας αποδείξει ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι;» ανέφερε εκνευρισμένος, προσθέτοντας πως δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί η συζήτηση συνεχίζεται μέρες μετά τον καβγά της με τον Απόστολο Γκλέτσο.
Στο τραπέζι της συζήτησης παρενέβη η Ναταλία Αργυράκη, επισημαίνοντας ότι φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας εμφανίζονται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους και όχι αποκλειστικά στον καλλιτεχνικό. «Μπορεί κάποιος να έχει πάρει έναν ρόλο ή μια θέση με αντάλλαγμα κάτι άλλο. Δεν αφορά μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο», ανέφερε.
Ο Κώστας Τσουρός συμφώνησε πως τέτοια περιστατικά πράγματι υπάρχουν, αλλά επέμεινε ότι δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο που η Σοφία Μουτίδου επιλέγει να γενικεύει χωρίς να μοιράζεται συγκεκριμένες προσωπικές εμπειρίες. «Αν η ίδια είχε προσωπικό βίωμα… θα καταλάβαινα την επιμονή της. Αλλά το να γίνεται συνεχώς θέμα χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, δεν βγάζει νόημα», είπε.
Τη συζήτηση ολοκλήρωσε ο Παναγιώτης Σουρελής, σχολιάζοντας: «Υπάρχουν άνθρωποι με την οργή του παραπονεμένου, που μιλούν απαξιωτικά για τον χώρο τους γιατί δεν κατάφεραν να φτάσουν εκεί που ονειρεύονταν. Δεν ξέρω αν η κυρία Μουτίδου είναι μέσα σε αυτούς».
Δείτε το βίντεο εδώ



























