ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
25 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αλέξης Παππάς: «Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα»

Ο εργένης του Alpha αποκαλύπτει αν έχει έρθει πιο κοντά με κάποια από τις κοπέλες

Ο Αλέξης Παππάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τις κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του στο ριάλιτι The Bachelor και αναφέρθηκε στις «εντάσεις» που κυριαρχούν στα τελευταία επεισόδια.

Ο εργένης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και όπως αποκάλυψε, έχει ήδη αρχίσει να νιώθει ενδιαφέρον για κάποιες από τις κοπέλες.

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στην φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω την γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους τσακωμούς, που έχουν οι κοπέλες μεταξύ τους. «Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα, που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μία κοπέλα», εξήγησε.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Ελλάδα

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση