ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλέξης Κούγιας: Νέο ξέσπασμα για τον Λάκη Λαζόπουλο!

«Αυτό το υποκείμενο...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέχεια στην χρόνια κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον Λάκη Λαζόπουλο δόθηκε με αφορμή μια ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή ''Πρωινό''. Μια ημέρα μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης και.. απασφάλισε στο άκουσμα του ονόματος του Λάκη Λαζόπουλου, με τον οποίο συνυπήρξαν ως καλεσμένοι στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις εκλογές.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας: «Εάν γνώριζα ότι θα εμφανιζόταν στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή και ότι τηλεοπτικά θα συνυπήρχαμε με αυτό το υποκείμενο -γιατί είναι υποκείμενο για μένα, όχι γενικά. Οκτώ χρόνια αλλοίωσε την προσωπικότητά μου, να με παρουσιάζει κοντό, ανήθικο, γελοίο. Και στο τέλος να φτάνει στο αποκορύφωμα, ότι όταν ανέλαβα τον Κορκονέα στην υπόθεση του Γρηγορόπουλου, να λέει ότι ''λάθος Αλέξη βρήκε η σφαίρα του Κορκονέα''; Ότι έπρεπε η σφαίρα να βρει τον Αλέξη Κούγια;».

Ο Αλέξης Κούγιας δε σταμάτησε και συνέχισε λέγοντας: «Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λαζόπουλος, κατέστρεψε πολιτικούς, επιχειρηματίες, συναδέλφους του ηθοποιούς… Τώρα έκανε μια στροφή, προσπαθεί να καταστρέψει τους άλλους. Δεν μπορεί επί χρόνια ολόκληρα να χτυπάς μια κοινωνική τάξη, επειδή ψηφίζει ορισμένες επιλογές και από την άλλη πλευρά, όταν χάνεις και βλέπεις, ότι καταρρέει αυτή η παράταξη, που υπηρέτησες δεν μπορεί να κάνεις τον λαϊκό και μετά όλη σου τη ζωή να την περνάς στο κότερο…».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

 

Βίντεο: tlife.gr

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση