ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλέξης Κούγιας: «Έχω τα ωραιότερα σπίτια, στη Μύκονο, στην Κρήτη, στο Μεγανήσι»

''Το κόμπλεξ του φτωχού'' και όσα αποκάλυψε

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή στο One Channel βρέθηκε πρόσφατα ο Αλέξης Κούγιας, και ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για το πάθος του να αγοράζει σπίτια και αυτοκίνητα, ενώ εξήγησε πως όλο αυτο προήλθε λόγω κόμπλεξ, επειδή μεγάλωσε αρκετά δύσκολα.

«Εγώ, από το κόμπλεξ μου, που δεν είχαμε σπίτι και μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος, για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα. Είμαι ισορροπημένος γιατί αυτό έγινε με έναν υγιή τρόπο. Δεν έχω βρει χρόνο να κάνω διακοπές και να χαρώ τα σπίτια μου. Λόγω του κόμπλεξ που σας είπα, έχω σπίτια σε όλη την Ελλάδα, τα ωραιότερα σπίτια. Έχω σπίτια στη Μύκονο, στην Κρήτη, στους Οθωνούς, στο Μεγανήσι.

Δεν έχω πάει ποτέ. Ζήτημα να πηγαίνω κανένα Σαββατοκύριακο. Μου ζητάνε να τα νοικιάσω και δε θέλω να μπει κάποιος να κοιμηθεί μέσα. Μου ζητάνε να τα πουλήσω και λέω όχι γιατί θέλω να τα βλέπω. Το κόμπλεξ του φτωχού, επειδή δεν είχαμε περιουσία και τη μοναδική περιουσία που είχε ο πατέρας μου μας την πήραν οι τοκογλύφοι, είναι πάρα πολλά ακίνητα. Δε μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτό.», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις και μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου. Δεν μου άρεσε να έχω λεφτά στην τράπεζα. Μόλις μάζευα πέντε δεκάρες, πήγαινα και αγόραζα ένα οικόπεδο, ένα σπίτι, να έχω το ωραιότερο γραφείο της Αθήνας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση