ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλέξης Γεωργούλης: «Με διέλυσαν όλα όσα ακούστηκαν για μένα»

Η εξομολόγηση του Γεωργούλη για τις καταγγελίες εις βάρος του

Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε και για την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό.
Ο ηθοποιός ανέφερε: «Για το αν είχαμε ή όχι σχέση με τη συγκεκριμένη κυρία θα αρχίσω να μπαίνω μέσα στα στοιχεία της δικογραφίας, την οποία δεν την έχω πάρει ακόμη. Δεν έχω κληθεί από την εισαγγελία των Βρυξελλών. Είχα προσπαθήσει σε χρόνο ρεκόρ να αρθεί η ασυλία μου, γνωστοποίησα και τη διαθεσιμότητά μου να πάω να καταθέσω ώστε να πάρω και τα στοιχεία. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου για αυτή την κυρία».

Και υπογράμμισε ο Αλέξης Γεωργούλης: «Έμαθα για την καταγγελία εις βάρος μου δυο ημέρες πριν τους δημοσιογράφους. Όταν το έμαθα, διαλύθηκα. Δεν μίλησα μαζί της γιατί οι δικηγόροι μου είπαν ότι θα ήταν το χειρότερο πράγμα να κάνω. Με διέλυσε όλα όσα ακούστηκαν για μένα μετά. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να μιλήσω σε κάποιον.

Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία που διαλύθηκε το σύστημα μου. Δεν μπορούσα να δω την ταυτότητά μου, αυτό που είμαι. Ευτυχώς από τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου, από την οικογένεια μου μέχρι τους φίλους μου ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Μου έδωσαν τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου. Είκοσι χρόνια στη δημοσιότητα δεν έχει ακουστεί τίποτα για μένα, ούτε έχω κάνει τίποτα»!

Πηγή: gossip-tv.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση