ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλ.Γεωργούλης: «Στηρίζει» τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέντευξη μέσω link έδωσε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους το απόγευμα της Πέμπτης (30/03) ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, που είναι και Ευρωβουλευτής, μίλησε με τη βοήθεια του συνεργάτη της εκπομπής, Κώστα Καρνάκη, ο οποίος βρέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια, που ακούνε οι άνθρωποι του πολιτισμού και του θεάματος, οι οποίοι ασχολούνται με τα κοινά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια στην ερώτησή της έκανε αναφορά και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος επίσης έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων, μετά την απόφασή του να αναλάβει χρέη Υφυπουργού Πολιτισμού.

Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη είναι ότι θεωρεί άδικη αυτήν την αντιμετώπιση. Όπως ανέφερε: «Το βλέπω ότι είναι ιδιαίτερα άδικο να κρίνουμε το βιβλίο από το εξώφυλλό του. Πρέπει πρώτα να δούμε πράξεις και να μπορέσουμε να κρίνουμε πάνω στις πράξεις. Πολλές φορές, επειδή κάποιοι είναι γνωστοί και το έχω ζήσει κι εγώ αυτό, από τη μία ζητάμε πάρα πολύ δύσκολα πράγματα, μόνο και μόνο γιατί θέλουμε να βγούμε σωστοί, στο ότι δεν κάνουνε. Και αυτό νομίζω ότι είναι αρκετά ανώριμο, θα το έλεγα. Οι κριτικές που με αφορούσαν, και φαντάζομαι και τον Μιχάλη Χταζηγιάννη αυτό θα τον αφορά περισσότερο, είναι οι κριτικές που έχουν βάση. Γιατί η κριτική, που έχει βάση, μπορεί να σε κάνει καλύτερο.. Οι πικρόχολες ή οι κακοπροαίτερες κριτικές είναι κάτι που με αφορά, στο κομμάτι του να τις δω και να το διασκεδάσω κιόλας. Είτε είναι για καλό, είτε για κακό..».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση