ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Χωρίζουν μετά από 5 χρόνια γάμου

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Η είδηση για ένα νέο χωρισμό στην ελληνική showbiz, μας βρήκε απροετοίμαστους, καθώς κανείς δεν είχε αντιληφθεί τα μαύρα σύννεφα στο γάμο τους.

Ο λόγος για την Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία δεν είναι πια ζευγάρι με τον σύζυγό της Γιάννη και το γεγονός ανακοίνωσε η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα: «Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μ@λακιες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @athinaisnega

 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, ενώ το 2018 ήρθε στη ζωή η κόρη τους. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση