ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Σάκης Ρουβάς έγινε αγρότης!

Δείτε τον να τσαπίζει!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς, όταν ανεβαίνει στη σκηνή να μεταμορφώνεται, αφού είναι πραγματικός showman, ωστόσο όταν σβήνουν τα φώτα, επιστρέφει στην καθημερινότητά του, με τον τραγουδιστή να μάς δείχνει διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα του.

Μία από αυτές είναι και η πλευρά του, που είναι κοντά στη φύση, αφού ο ίδιος είναι φυσιολάτρης και το έχει δείξει αρκετές φορές. Αυτή τη φορά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Σάκης Ρουβάς έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε ανάρτησή του δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες του στη φύση, ωστόσο μία είναι αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις... Αυτήν στην οποία ο Σάκης, ως άλλος.. αγρότης έχει πιάσει την τσάπα στα χέρια του και του δίνει και καταλαβαίνει..

Ο ίδιος στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης σχολίασε: «Η μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη μας, είναι η σκέψη ότι κάποιος άλλος θα τον σώσει. Ας φροντίσουμε τον πλανήτη μας. Eίναι ευθύνη όλων μας. #worldenvironmentday #savetheearth #sakisrouvas».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση