ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είναι επίσημο! Ο Γιώργος Λιάγκας συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό

Η τηλεοπτική είδηση της χρονιάς και η επίσημη ανακοίνωση

Αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό τους τόσο στη ζωή όσο και στην τηλεόραση, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ενώνουν ξανά δυνάμεις.

Την ανακοίνωση έκανε χθες το απόγευμα, Δεύτερα 11 Ιανουαρίου, ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 μέσω ανακοίνωσης του.

Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται ξανά στο τιμόνι του πρωινού δίπλα στην πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, σε μία πρωτοφανή συνθήκη που πρώτη φορά θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει "καλημέρα" μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο "Πρωινό". Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της
πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το "μαζί" και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.

Να θυμίσουμε ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασαν το «Πρωινό» από το 2013 ως το 2016 οπότε και χώρισαν οι δρόμοι τους προσωπικά και επαγγελματικά. Την επάνοδο του παρουσιαστή στο πρωινό θα τη δούμε σε λίγες ημέρες...

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση