ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Mετά το βίντεο της πριγκίπισσας όπου στάθηκε με θάρρος και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, τηρήθηκε σιωπή από την πλευρά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Η ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας συνεχίζεται, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο. Η Kate Middleton υποβάλλεται προληπτικά σε χημειοθεραπεία και ανασυγκροτεί τις δυνάμεις της στο σπίτι της στο Windsor. Aπό την πρώτη διάγνωση, ο πρίγκιπας William στέκεται στο πλευρό της οικογένειάς του, στη σύζυγό του που δοκιμάζεται με αυτή την περιπέτεια αλλά και στα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, 10 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 9 ετών και τον 6χρονο πρίγκιπα Louis.

Mετά το βίντεο της πριγκίπισσας όπου στάθηκε με θάρρος και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, τηρήθηκε σιωπή από την πλευρά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο ένα σημάδι, μαρτυρά ότι εξελίσσεται θετικά η διαδικασία των θεραπειών της Kate. Aυτό είναι, όπως επιβεβαίωσε το Kensington, ότι ο William, 41 ετών, θα δώσει το παρών σε δύο δημόσιες εμφανίσεις που θα τον αναγκάσουν να διανυκτερεύσει εκτός του σπιτιού του στο Windsor. Στην πρώτη εμφάνισή του, ο William θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις ενός νέου πρότζεκτ με σκοπό τη στήριξη αστέγων στο Nansleden. Στη συνέχεια, την Παρασκευή θα ταξιδέψει στο πλαίσιο της στήριξης αυτού του project, στα νησιά Σίλι.

Είναι ενθαρρυντικό που ο William πραγματοποιεί εμφανίσεις γιατί αν κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της συζύγου του, θα παρέμενε στο πλευρό της, πάση θυσία και θα τροποποιούσε το πρόγραμμά του.

Πηγή: missbloom.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση