ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Sharon Stone: Αυτός είναι ο λόγος που έχασε την επιμέλεια του παιδιού της

«Είχε ραγίσει η καρδιά μου..»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στο podcast ''Table for Two with Bruce Bozzi'' μίλησε η Σάρον Στόουν, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο, ο οποίος στάθηκε η αιτία να χάσει την επιμέλεια του παιδιού της!

Αυτός σχετίζεται άμεσα με το ''Βασικό Ένστικτο'', την ταινία που έκανε το όνομά της να ανέβει στην κορυφή και να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο. Όπως εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός, λόγω του ότι πρωταγωνίστησε στη σχετική ταινία, έχασε την επιμέλεια του γιου της!

Συγκεκριμένα, η Σάρον Στόουν είπε: «Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου. Ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου, το μικρό μου αγοράκι: “Ξέρεις, ότι η μητέρα σου γυρίζει ταινίες σεξ;”. Αυτό το είδος της κακοποίησης από το σύστημα, ότι εξετάστηκε δηλαδή, τί είδους γονέας ήμουν, επειδή έκανα αυτή την ταινία.. Οι άνθρωποι τώρα κυκλοφορούν χωρίς ρούχα στην τηλεόραση κι εγώ έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου, γιατί εσείς, ίσως είδατε 1/16 του δευτερολέπτου του πιθανού γυμνού από εμένα..».

Η ηθοποιός είχε αποκτήσει τον γιο της, Ρόαν με τον πρώην σύζυγό της, Φιλ Μπρόνστεϊν. Όταν εκείνος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η Σάρον Στόουν ζήτησε την κύρια επιμέλεια του παιδιού, κάτι που ο δικαστής απέρριψε, κρίνοντας πως η ηθοποιός ανέθετε τη φροντίδα του γιου της σε τρίτους. Έτσι η Σάρον Στόουν έχασε την επιμέλεια του παιδιού.

Όπως εξομολογήθηκε η σταρ του κινηματογράφου, αυτό το γεγονός την συνετάραξε.. «Κατέληξα στο νοσοκομείο με ταχυπαλμία. Είχε ραγίσει η καρδιά μου!».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση