ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Δεν ήταν έτσι!» - Ξεσπά ο προσωπικός της μπάτλερ για το «Crown»

Ο Πολ Μπάρελ απορρίπτει πολλά από όσα προβάλλονται για εκείνη στη σειρά του Netflix

Όσο το «Crown» προβάλλεται στο Netflix, όλο και περισσότερο αποδοκιμάζονται οι συντελεστές για τη μεταφορά γεγονότων της βασιλικής οικογένειας στην οθόνη. Πέρα από τον θυμό του Παλατιού, άνθρωποι που εργάστηκαν πολλά χρόνια με πρόσωπα από την οικογένεια ξεσπούν επίσης. Ένας από αυτούς είναι και ο προσωπικός μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο Πολ Μπάρελ ήταν για 10 χρόνια στην υπηρεσία της πριγκίπισσας και όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, δεν βρίσκει καμία ομοιότητα της ηθοποιού, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι με τη Νταϊάνα.

Ο Μπάρελ δήλωσε «απογοητευμένος» με τη σειρά του Nteflix. Για εκείνον, σχεδόν όλα τα επεισόδια είχαν ανακρίβειες, επισημαίνοντας πως η «πριγκίπισσα του λαού» δεν είχε καμία σχέση με τον χαρακτήρα που η σειρά θέλει να παρουσιάσει. Πιο αναλυτικά, ο Μπάρελ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή GBNews, όπου δήλωσε πως έχοντας υπάρξει για 11 χρόνια στην υπηρεσία της βασίλισσας Ελισάβετ και 10 χρόνια κοντά στη Νταιάνα, δυσκολεύτηκε να βρει κάτι αληθές στη σειρά.

«Αλλάζει την αντίληψη του κόσμου για τη βασιλική οικογένεια και την πριγκίπισσα κυρίως» τόνισε χαρακτηριστικά για τη νέα σεζόν. Στην συνέχεια, δεν δίστασε να αμφισβητήσει και γεγονότα που προβλήθηκαν στη σειρά.

Για σκηνή που η πριγκίπισσα ψήφισε στο poll που έγινε μέσω τηλεφώνου σχετικά με την κατάλυση της μοναρχίας, είπε: «Αυτό δεν έγινε. Γιατί μία γυναίκα που λάτρευε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας και ήταν περήφανη που οι γιοι της ανήκαν επίσης στη βασιλική οικογένεια και που ο Γουίλιαμ θα γινόταν βασιλιάς, να θέλει να καταργηθεί ο θεσμός αυτός; Δεν βγάζει νόημα. Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Δεν ήταν αυτό που στην πραγματικότητα ήταν η Νταϊάνα».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Crown  |  κοσμος  |  διεθνή  |  Νταϊάνα

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση