ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας Κάρολος: Εμφανίστηκε συντετριμμένος πριν την κηδεία του πατέρα του

Λύγισε με τις εκατοντάδες αφιερώσεις για τον Φίλιππο

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Φανερά συντετριμμένος φαίνεται ότι είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος, λίγες μέρες πριν την κηδεία του πατέρα του, Πρίγκιπα Φίλιππου. Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή του με την Καμίλα, ο διάδοχος του θρόνου «λύγισε» με τις αφιερώσεις που είχε κάνει το κοινό για τον χαμό του συζύγου της βασίλισσας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο Κάρολος επισκέφθηκε το Marlborough House μαζί με την σύζυγό του. Εκεί έχει στηθεί ένα ολόκληρο μνημείο στο οποίο ο κόσμος αφήνει εκατοντάδες ανθοδέσμες και μηνύματα για την κηδεία του Φίλιππου, μιας και δε θα μπορέσει να παραστεί κανένας έξτρα λόγω των συνθηκών που επικρατούν.


Ο Κάρολος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και έτσι δάκρυσε βλέποντας τα μηνύματα του κόσμου, παρόλο που γύρω του υπήρχαν κάμερες. Εμφανώς συγκινημένη ήταν και η Καμίλα.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του επί 73 χρόνια συζύγου της, Πρίγκιπα Φίλιππου, με την ίδια να ετοιμάζει την κηδεία του. Το Σάββατο 17 Απριλίου οι κοντινοί άνθρωποι του πρίγκιπα Φίλιππου θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, με την σύζυγο του να ασχολείται με την ενδυμασία των 30 καλεσμένων. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Βασίλισσα αποφάσισε να μην φορέσει κανένα από τα ανδρικά μέλη της οικογένειας στολή όπως και η Πριγκίπισσα Άννα, κόρη του Φίλιππου και της Ελισάβετ και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνει και τον Πρίγκιπα Harry ο οποίος δεν θα φορούσε στολή καθώς πλέον είναι εκτός βασιλικής οικογένειας.
Ποιοι στηρίζουν τη βασίλισσα
Σύμφωνα με τα ξένα μέσα η Βασίλισσα περνάει δύσκολες στιγμές και βρίσκεται σε ανείπωτο πένθος. Η νύφη της, η Κόμισσα του Ουέσσεξ και σύζυγος του γιου της, Πρίγκιπα Εδουάρδου είναι τα πρόσωπα που βρίσκεται συνεχώς δίπλα της, όπως αναφέρει το «The Mirror». Η σχέση που έχουν οι δύο γυναίκες είναι άριστη και η μονάρχης πολλές φορές την έχει ενθαρρύνει να αναλάβει τις ευθύνες στα ζητήματα του Παλατιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση