ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται σε «οδυνηρή θέση»

Μετανιωμένος ο πρίγκιπας Χάρι: Οι προσβολές προς την Κέιτ Μίντλετον και ο λόγος που τώρα νιώθει άσχημα απέναντί της

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά τα χτυπήματα σε βάρος της Κέιτ Μίντλετον, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο. O Δούκας του Σάσεξ, ο οποίος παλαιότερα είχε δηλώσει ότι η Κέιτ ήταν η "αδερφή που δεν είχε ποτέ", είδε τη σχέση τους να αλλάζει τα τελευταία χρόνια.

Μετανιωμένος ο πρίγκιπας Χάρι: Οι προσβολές προς την Κέιτ Μίντλετον και ο λόγος που τώρα νιώθει άσχημα απέναντί της
Τώρα ο Χάρι αισθάνεται τύψεις και έχει μετανιώσει για την επίθεση που έκανε στην πριγκίπισσα της Ουαλίας στο βιβλίο του Spare.

Ο στενός δεσμός της Κέιτ και του Χάρι

Ο δούκας του Σάσεξ και η πριγκίπισσα Κέιτ είχαν πολύ στενό δεσμό πριν ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και αποκαλύψουν προσωπικές πληροφορίες για την οικογένεια σε συνεντεύξεις, το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix και στα απομνημονεύματα του Χάρι, Spare.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Tessa Dunlop μίλησε το Us Weekly και τόνισε ότι αυτή την περίοδο ο Χάρι βρίσκεται σε "οδυνηρή θέση" μετά από όσα έγραψε για την Κέιτ στα απομνημονεύματά του.

"Όταν ανακαλύπτεις ότι η κουνιάδα σου έχει καρκίνο και έχεις γράψει πράγματα που δεν μπορούν να ανακληθούν, είναι πολύ δύσκολο", τόνισε η βασιλική ειδικός.

Η Tessa είπε επίσης στο Us Weekly ότι πλέον τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν θα πρέπει να προσέχουν πολύ στο τι αναφέρουν για την βασιλική οικογένεια, μετά τις εξελίξεις με την υγεία του Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον.

Τα απομνημονεύματα του Χάρι που έπεσαν σαν "βόμβα" στην οικογένεια

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του και τον αδελφό του τα τρία τελευταία χρόνια και το 2023 έδωσε τη χαριστική βολή με την αυτοβιογραφία του όπου επικρίνει σφοδρά τη βασιλική οικογένεια.

Στο βιβλίο του, μεταξύ άλλων ο Χάρι αναφέρεται σε μια τεταμένη ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στη Μέγκαν, την κουνιάδα της Κέιτ Μίντλετον και τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ την εποχή του γάμου των Σάσεξ τον Μάιο του 2018.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να απαίτησε από τη Μέγκαν να της ζητήσει συγγνώμη μετά από την υποτιμητική αναφορά της.

Όπως αναφέρει το NBC News, η Μέγκαν είχε πει τότε στην Κέιτ υπέφερε από "baby brain" με αφορμή τα σχόλια που έκανε για τον γάμο της.

Ο Χάρι ανέφερε ότι τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν για ένα τσάι στο Παλάτι του Κένσινγκτον τον Ιούνιο του 2018 για να προσπαθήσουν να συμφιλιωθούν.

Ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι η Κέιτ —η οποία γέννησε τον γιο της Λούις ένα μήνα πριν τον γάμο τους είπε στη Μέγκαν:

"Μίλησες για τις ορμόνες μου. Δεν είμαστε αρκετά κοντά για να μιλάς για τις ορμόνες μου!"

Ο Χάρι θυμήθηκε πώς τότε η "προσβεβλημένη" Κέιτ έπιασε την καρέκλα της τόσο σφιχτά που τα δάχτυλά της άσπρισαν.

Σύμφωνα με τον Χάρι, η συνομιλία της Μέγκαν με την πριγκίπισσα της Ουαλίας που έβγαλε τη δεύτερη εκτός εαυτού, ήταν όταν η Κέιτ της είπε ότι είχε ξεχάσει κάτι ασήμαντο. Τότε η Μέγκαν της απάντησε ότι μπορεί να είχε"baby brain".

Η Μέγκαν μπερδεύτηκε από την αντίδραση της Κέιτ, γιατί η παρατήρηση που της έκανε ήταν φιλική, γράφει ο Χάρι στο βιβλίο του.

Κάποια στιγμή, ο Γουίλιαμ φέρεται να έκανε επίπληξη στη Μέγκαν, λέγοντάς της ότι το "αγενές" σχόλιό της δεν ήταν καθόλου φιλικό στη Βρετανία, θυμάται ο Χάρι. Η Μέγκαν φέρεται να είπε στον Γουίλιαμ να "μην της κουνάει το δάχτυλο".

Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε μεγάλο καυγά επειδή η Μέγκαν δεν ήταν αρκετά κοντά στην κουνιάδα της για να συζητάει τις ορμόνες της και για το γεγονός ότι στη βασιλική οικογένεια δεν μιλούν έτσι μεταξύ τους. Η Μέγκαν, με τη σειρά της, φέρεται να προσβλήθηκε από την επίπληξη της Κέιτ...

Πηγή: thetoc.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση