ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Ουίλιαμ δεν θα πάει στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Από την βασιλική οικογένεια στο μνημόσυνο θα παρευρεθεί μόνο η βασίλισσα Καμίλα

Την τελευταία στιγμή ενημέρωσε ότι δεν θα παρευρεθεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που θα γίνει σήμερα στο παλάτι του Γουίνστορ.

Σε «προσωπικούς λόγους» οφείλεται η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του νονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ από την εκδήλωση θα λείπει και ο βασιλιάς Κάρολος λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Δεν δόθηκε στη δημοσιότητα κάποια επιπλέον πληροφορία αναφορικά με την απουσία του πρίγκιπα της Ουαλίας ενώ δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν αυτή συσχετίζεται με την Κέιτ Μίντλετον και την ανάρρωση της από το χειρουργείο που έκανε τον προηγούμενο μήνα. Στο μνημόσυνο, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, από την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας θα παρευρεθεί μόνο η βασίλισσα Καμίλα.

Σύμφωνα με την Dailymail o πρίγκιπας της Ουαλίας, κάλεσε την οικογένεια να ζητήσει συγγνώμη, ενώ το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η Κέιτ «τα πάει καλά» καθώς αναρρώνει στο σπίτι. Οι δημόσιες εμφανίσεις της Κέιτ Μίντλετον θα ξεκινήσουν ξανά μετά το Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πέθανε ένα χρόνο πριν μετά από πολυετή προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Πηγή: Lifo

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση