ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Bradley Cooper μίλησε για την ασθένεια της Brooke Shields

«Ήμουν χαρούμενος που βρέθηκα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή»

Στο πλευρό της Μπρουκ Σιλντς παραμένει ο Μπράντλεϊ Κούπερ μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλεσε τον συνάδελφό της «φύλακα άγγελο», καθώς της συμπαραστάθηκε, όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέστη γενικευμένη νευρική κρίση. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είπε στο Extra στο περιθώριο των βραβείων Gotham: «Ήμουν χαρούμενος που βρέθηκα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο ''Glamour'' ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ όχι μόνο στάθηκε στο πλευρό της, αλλά κάθισε μαζί της στο ασθενοφόρο όταν εκείνη κατέρρευσε ψυχολογικά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για το εν λόγω περιστατικό: «Άρχισα να βγάζω αφρό από το στόμα, είχα γίνει μπλε, και προσπαθούσα να καταπιώ τη γλώσσα μου. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, ήταν ότι με έβαλαν σε ένα ασθενοφόρο, με οξυγόνο. Και ο Μπράντλεϊ Κούπερ καθόταν δίπλα μου κρατώντας μου το χέρι».

Τέλος, η Μπρουκ Σιλντς πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω. Αλλά σκέφτηκα: "Έτσι πρέπει να είναι ο θάνατος". Όταν ξύπνησα ο Μπράντλεϊ Κούπερ μου είπε: "Θα έρθω στο νοσοκομείο μαζί σου, Μπρουκ", και με κρατούσε από το χέρι...και λέω: "Αυτό είναι περίεργο και σουρεαλιστικό"».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση