ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μίντλετον: Το μυστικό ταξίδι με τον Ουίλιαμ & τα παιδιά τους μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Αγγλικανών

Δέσποινα Άσπρου

Λίγες μέρες μετά την εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο, η ίδια μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά τους και όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ έφυγαν με ελικόπτερο κάτω από άκρα μυστικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και τα τρία παιδιά τους, όπως αναφέρει το Entertainment Tonight, πέταξαν με ελικόπτερο από το Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ στο Anmer Hall στο Norfolk, το περασμένο Σάββατο, όπου βρίσκεται το εξοχικό τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης η βασιλική οικογένεια αναμένεται να περάσει τις διακοπές για το Καθολικό Πάσχα, στην ιδιοκτησία Sandringham Estate, ενώ δεν αναμένεται να τους δούμε στη η φετινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου λόγω του προβλήματος υγείας της πριγκίπισσας.

Από την άλλη, ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος επίσης πάσχει από καρκίνο, θα παραστεί την ερχόμενη Κυριακή στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Καθολικών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ και όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το παλάτι, θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα.

Να θυμίσουμε πως ο 75χρονος μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές Φεβρουαρίου και από τότε ασκεί εν μέρει τα καθήκοντα του και πάντα μόνο μετά την έγκριση των γιατρών του. Δεν είναι γνωστό ούτε που βρίσκεται ο καρκίνος του, ούτε το στάδιο του.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση