ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέγκαν Μαρκλ: Σάλος με το βίντεο του αδερφού της που τη γελοιοποιεί στο YouTube

Οι κακές σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με τα ετεροθαλή αδέρφια της

Ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ έφερε αναστάτωση στα βρετανικά μέσα, μετά το βίντεο στο οποίο γελοιοποιεί τη δούκισσα του Σάσσεξ αφού το δημοσίευσε στο YouTube.

Ο 57χρονος Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ φόρεσε μια περούκα με μια κορδέλα και πέρασε ένα μαξιλάρι κάτω από την μπλούζα του, για να μιμηθεί τη Μέγκαν Μαρκλ ως έγκυο.


«Το όνομά μου είναι Me-again (εγώ πάλι)» ακούγεται να λέει ειρωνικά για την αδερφή του. «Απλώς επιδείκνυα το νέο καρούμπαλο που αγόρασα μεταχειρισμένο στο eBay από το Μοντεσίτο» συνέχισε. Όσο μιμείται την αδερφή του, είναι προσβλητικός και επιθετικός για τη δούκισσα.

Το βίντεο του Τόμας Μαρκλ

Από τους πρώτους αντέδρασε με το παραπάνω βίντεο η βασιλική σχολιάστρια, Τζένη Μποντ, η οποία κατακεραύνωσε τον Τόμας Μαρκλ, λέγοντας στην Daily Mail: «Με το να έχει την ίδια της τη σάρκα και το αίμα της να ηγείται της επίθεσης εις βάρος της, πρέπει να είναι κάτι σαν την απόλυτη προδοσία για τη Μέγκαν».

Η ίδια περιέγραψε ακόμη το υλικό ως «γκροτέσκο».

Δεν μιλάνε εδώ και δέκα χρόνια
Τα αδέρφια Μαρκλ φαίνεται να έχουν κόψει κάθε είδους επαφή για περισσότερο από μια δεκαετία. Ωστόσο, τα βρετανικά μέσα παρατηρούν, ότι ο ετεροθαολής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ, σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια.

«Αν δεν σου αρέσει, μην το βλέπεις, σωστά; Θα καβαλήσω αυτά τα φτερά, μωρό μου. Ω, ναι, αν δεν ήταν η Μέγκαν Μαρκλ δεν ξέρω τι θα έκανα» λέει ο ίδιος στο βίντεο.

Ο Μαρκλ εργάζεται ως εγκαταστάτης παραθύρων και είναι το ένα από τα δύο ετεροθαλή αδέλφια της Μέγκαν Μαρκλ.

Η ετεροθαλής αδερφή της δούκισσας, Σαμάνθα Μαρκλ, 59 ετών, επίσης δεν έχει καμία επαφή με την αδερφή της.

Η Σαμάνθα, η οποία είναι το ίδιο αποξενωμένη από τη Μέγκαν, έχει περιγράψει με επιθετικό τρόπο την αδερφή της, για την οποία έχει πει μεταξύ άλλων πως έχει «ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση