ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μέγκαν Μαρκλ: Είπε ψέμματα στη συνέντευξη με την Όπρα για το Netflix;

Είχε συμφωνήσει πριν εγκαταλείψει το παλάτι

Πριν εγκαταλείψει το παλάτι η Μέγκαν Μαρκλ είχε ήδη ξεκινήσει το 2018, να συνεργάζεται για ένα πρότζεκτ στο Netflix. Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μαζί με το σύζυγο του Ελτον Τζον, τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φούρνις, είχαν αρκετές διαπραγματεύσεις όσον αφορά τη συνεργασία τους.

Αυτή η πληροφορία ωστόσο, διαψεύδει τα όσα είπε στην περιβόητη συνέντευξη του στην Όπρα Ουινφρέι το ζευγάρι. Ο πρίγκιπας Χάρι, τότε είχε υποστηρίξει ότι στις αρχές του '20 ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τις πλατφόρμες παραγωγής, όταν έπρεπε να εξασφαλίσουν χρήματα και ένα ποιοτικό βιoτικό επίπεδο, αφού πλέον δεν λάμβαναν χρήματα από το παλάτι.

Επιπλέον, είχε πει ότι οι συμφωνίες έγιναν αφού μετακόμισαν στην Καλιφόρνια και ότι μάλιστα δεν ήταν προγραμματισμένες. Παρότι στην αρχή τα «έβγαζαν πέρα» με τα εκατομμύρια που κληρονόμησε από τη μητέρα του, ένας φίλος του ζευγαριού τους πρότεινε τις παραγωγές. Η Μέγκαν, όπως είπε ο Χάρι, είχε απαντήσει «πως δεν το είχαν σκεφτεί νωρίτερα». Ενώ ο νεαρός πρίγκιπας, είχε υπογραμμίσει ότι έπρεπε να εξασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών ταμπλόιντς, η Μέγκαν ετοιμάζει στο Νέτφλιξ ταινία κινούμενων σχεδίων που λέγεται “Pearl”. Θα αφορά ένα μικρό κορίτσι που εμπνέεται από ιστορικές φιγούρες ηρωικών γυναικών.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση