ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Meghan Markle: Οι αποκαλύψεις για την οικογένειά της που κόπηκαν από τη viral συνέντευξη

Η δούκισσα του Sussex μιλάει για τον πατέρα της και την ετεροθαλής αδελφή της

Μπορεί το συγκεκριμένο πλάνο να κόπηκε από τη μεγάλη συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah Winfrey ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, εντούτοις, το CBS φρόντισε να το δώσει στη δημοσιότητα, μιας και αρκετά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο για απόκρυψη του οικογενειακού δράματος της 39χρονης.

Στο νέο απόσπασμα, η δούκισσα που περιμένει το δεύτερο της παιδί μίλησε τόσο για τη σχέση της με τον πατέρα της, Thomas Markle, όσο και για τη σχέση της με την ετεροθαλής αδελφή της, Samantha.

H 39χρονη, χαρακτηριστικά, ένιωσε προδομένη όταν ο πατέρας της τής είπε ψέματα όσον αφορά τη συνεργασία του με τον βρετανικό Τύπο. «Όταν τον ρώτησα μου είπε “όχι. Ξεκάθαρα όχι”. Είπα ότι “απλώς θέλω να μου πεις την αλήθεια, κι αν μου την πεις μπορούμε να βοηθήσουμε”. Όμως δεν μπορούσε να το κάνει». «Δεν μπορώ να φανταστώ πραγματικά ότι θα έκανα κάτι για να προκαλέσω σκόπιμα πόνο στο παιδί μου. Οπότε, μου είναι δύσκολο να συμφιλιωθώ με κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.

«Μεγάλωσα ως μοναχοπαίδι, όμως μακάρι να είχα αδέρφια. Την τελευταία φορά που είδα την αδερφή μου ήταν πριν 18 με 19 χρόνια, ενώ πριν από αυτό είχα 10 χρόνια να τη δω. Άλλαξε το επίθετό της και πάλι σε Markle όταν ξεκίνησαν να βγαίνω με τον Χάρι κι αυτό τα λέει όλα», είπε στη συνέχεια για την αδελφή της η οποία πριν από κάποια χρόνια έγραψε το βιβλίο για τη σχέση της με την δούκισσα.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση