ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλη «ήττα» για τον Robert De Niro

Η βοηθός του τον κέρδισε στο δικαστήριο και έγινε εκατομμυριούχος

Τέλος στη διαμάχη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και της πρώην βοηθού του έδωσε το δικαστήριο του Μανχάταν, με τον διάσημο ηθοποιό να ''τρώει ήττα'' από την Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κίνησε νομικές διαδικασίες τον Αύγουστο του 2019 εναντίον της Ρόμπινσον, λέγοντας ότι χρησιμοποιούσε υπερβολικά το Netflix κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, έκανε κατάχρηση της πιστωτικής κάρτας της εταιρείας και συμμετείχε σε άλλες μη εξουσιοδοτημένες δραστηριότητες. Σε απάντηση της αγωγής του Ντε Νίρο, η Ρόμπινσον ανταπέδωσε αγωγή με το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων, επικαλούμενη διακρίσεις λόγω φύλου.

Η Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον, η οποία κατείχε προηγουμένως τη θέση της αντιπροέδρου στην εταιρεία παραγωγής του Ντε Νίρο, ''Canal Productions'', αλλά παραιτήθηκε το 2019, κατηγόρησε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ότι ήταν ένας μη υποστηρικτικός εργοδότης, περιγράφοντάς τον ως «το αφεντικό από την κόλαση».

Παρά τις καταθέσεις του 80χρονου, ότι δεν έκανε bullying στη Ρόμπινσον, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν έπεισε τους ενόρκους, με την απόφαση του δικαστηρίου να κάνει την Ρόμπινσον πλουσιότερη κατά 1,2 εκατομμύρια δολάρια, λόγω της αποζημίωσης, που θα της καταβάλλει ο ηθοποιός.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση της Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που κατάφεραν να «ξεσκεπάσουν» έναν τόσο ισχυρό άντρα του θεάματος σε δικαστική διαμάχη και όχι μόνο.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση