ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Madonna: Ταξίδεψε σε 5 χώρες αψηφώντας τον κορωνοιό

Ποιές χώρες επισκέφθηκε και με ποιους

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Πέντε χώρες εν μέσω κορονοϊού επισκέφθηκε η Madonna, με τον 26χρονο σύντροφο και τα παιδιά της. Πηγές ανέφεραν ότι η οικογένεια πραγματοποιεί τακτικά τεστ κορονοϊού και ότι ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ.
Αψηφώντας τους αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω κορονοϊού η 62χρονη ποπ σταρ, λέγεται ότι είχε πετάξει από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο και μετά στο Μαλάουι και την Κένυα, ως μέρος ενός πολυτελούς χειμερινού ταξιδιού. Στο ταξίδι συνοδεύτηκε από τον 26χρονο σύντροφό της, Ahlamalik Williams και ένα εκ των πέντε παιδιών της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα της ποπ διένυσε 11.707 μίλια.Την παραμονή των Χριστουγέννων, η ίδια, ο σύντροφός της και τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά της - ο David Banda, 15 ετών, ο Mercy James, 14 ετών, και τα δίδυμα Estere και Stella, 8 ετών - πέταξαν από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο.

Εκεί συναντήθηκαν με τον μεγαλύτερο γιο της Madonna, Rocco, 20 ετών, το μόνο παιδί της από το γάμο της με τον Βρετανό σκηνοθέτη Guy Ritchie. Στις 28 Δεκεμβρίου, η οικογένεια πέταξε για το Μαλάουι, από όπου κατάγονται τα υιοθετημένα παιδιά, κάνοντας ενδιάμεση στάση στην Αίγυπτο. Πιστεύεται ότι ο προσωπικός φωτογράφος της τραγουδίστριας, Ricardo Gomes, ταξίδεψε επίσης μαζί τους για να απαθανατίσει τις διακοπές. Πέρασαν μια εβδομάδα στο Μαλάουι όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Λάζαρο Τσάκουερα, όπως και με ντόπιους, ενώ επισκέφτηκαν και ένα νοσοκομείο που έχει ιδρύσει εκεί η Madonna.

Ύστερα, πέταξαν στην Κένυα για να κάνουν σαφάρι. Πηγές κοντά στη Μαντόνα ανέφεραν ότι η οικογένεια πραγματοποιεί τακτικά τεστ κορονοϊού και ότι ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με την Daily Mail.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση