ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κέβιν Σπέισι: Παραδέχεται ότι «άπλωνε πολύ τα χέρια του»

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις κατηγορίες

Ο Κέβιν Σπέισι αποφάσισε να παραχωρήσει την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης, οι οποίες τερμάτισαν την καριέρα του το 2017.

Ο άλλοτε σταρ του Hollywood μιλώντας στο παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν ξέσπασε σε κλάματα και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι «έπαιζε με τα όρια». Πέρυσι, ο ηθοποιός κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον τεσσάρων ανδρών μεταξύ 2001 και 2013 μετά από δίκη στο Λονδίνο, και το 2022 ένα αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε ακόμη μια αγωγή για σεξουαλική επίθεση.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα προσπαθώντας να πληρώσει «πολλά εκατομμύρια» σε δικηγόρους. Μάλιστα, κάποια στιγμή ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την τωρινή οικονομική του κατάσταση.

Μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν αποκάλυψε ότι τα προηγούμενα χρόνια «άπλωνε πολύ τα χέρια του (too handsy)», λέγοντας πως άγγιζε κάποιον σεξουαλικά χωρίς να γνωρίζει ότι «ο άλλος δεν ήθελε».

Ο Μόργκαν τον ρώτησε: «Θα έλεγες ότι όλα αυτά ήταν συναινετικά ή ήταν μια προσπάθεια αποπλάνησης; Αν σε απωθήσουν τότε εξ ορισμού γίνεται μάλλον μη συναινετικό». Με τον Σπέισι να απαντά: «Θα πρέπει να ενημερώσουν ότι δεν θέλουν, για να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι συναινετικό και να σταματήσει». Τόνισε πως η συμπεριφορά του ήταν «κακή, κακή, κακή».

Πηγή: Fthis

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση