ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kate Middleton: Με νέο λογαριασμό στο Instagram

Μετράει μόλις λίγες μέρες..

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με νέο λογαριασμό στο instagram αποφάσισε να διευρύνει την παρουσία της στα social media η Kate Middleton.

Ο λογαιριασμός με το όνομα ''The Royal Foundation Centre for Early Childhood'' ( @earlychildhood), μετράει μόλις λίγες ημέρες και αποτελεί την ψηφιακή παρουσία του οργανισμού ''The Royal Foundation Centre for Early Childhood'', τον οποίο ίδρυσε η ίδια, μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William το 2021.

Στόχος του εν λόγω οργανισμού είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία, που έχουν τα πρώτα πέντε χρόνια στη ζωή ενός παιδιού, με την ίδια την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, να μιλάει σε ένα βίντεο, σχετικά με το πόσο σημαντικά είναι τα χρόνια αυτά στη ζωή ενός παιδιού. Σε αυτό αναφέρει: «Η πρώιμη παιδική μας ηλικία, ο χρόνος από την εγκυμοσύνη έως την ηλικία των πέντε ετών, διαμορφώνει θεμελιωδώς την υπόλοιπη ζωή μας. Αλλά ως κοινωνία, επί του παρόντος ξοδεύουμε πολύ περισσότερο από τον χρόνο και την ενέργειά μας στη μετέπειτα ζωή. Σήμερα, το Royal Foundation Centre for Early Childhood ξεκινά μια νέα εκστρατεία, με τίτλο Shaping Us, για να μας ευαισθητοποιήσει για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στη ζωή μας το να χτίζουμε έναν υποστηρικτικό και τρυφερό κόσμο γύρω από τα παιδιά και τους κηδεμόνες τους. Εστιάζοντας σε αυτά τα πρώιμα χρόνια μπορούμε να κάνουμε τεράστια διαφορά στη σωματική και ψυχική υγεία και ευτυχία των επόμενων γενεών».

 Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Στο νέο λογαριασμό στο Instagram μπορεί να βρει κανείς το προαναφερέν βίντεο, καθώς επίσης και στιγμιότυπα από την εκδήλωση παρουσίασης της καμπάνιας, όπου η Kate Middleton συνομίλησε με το κοινό. Στο μέλλον σίγουρα θα προστεθούν και νέες δημοσιεύσεις..

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση