ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

JLo - Ben Affleck: Πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένοι

Τα δώρα που ετοιμάζουν ο ένας στον άλλο

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ αναζωπύρωσαν το προ 20ετίας ειδύλλιό τους και παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτά θα είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί, ως παντρεμένο ζευγάρι και η Λατίνα σταρ σχεδιάζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να κάνει στον σύζυγό της ένα ξεχωριστό δώρο, όπως και εκείνος.

«Η αγαπημένη γιορτή της Τζεν είναι τα Χριστούγεννα, οπότε πηγαίνει πάντα στο εξωτερικό, αλλά αυτή είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για αυτούς ως ζευγάρι, καθώς είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως σύζυγοι» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. Σύμφωνα με το ίδιο άτομο: «Διάλεξαν και στόλισαν ένα τεράστιο δέντρο με τη βοήθεια των παιδιών τους. Το σπίτι τους είναι γιορτινό και φαίνεται υπέροχα διακοσμημένο, ενώ είναι όλα φωτισμένα».

Πληροφορίες που δημοσιεύει το ET, θέλουν την τραγουδίστρια να ετοιμάζει μία έκπληξη στον σταρ του «Batman». «Θέλει φέτος να είναι ακόμα πιο ξεχωριστά από ό,τι συνήθως και να ακολουθήσει τις δικές της παραδόσεις, τόσο με την οικογένειά της, όσο και με τον Μπεν» γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Σχεδιάζουν να περάσουν τις διακοπές μαζί με τα παιδιά τους και την οικογένεια της Τζένιφερ. Εκείνη, η μητέρα και η αδερφή της είναι καταπληκτικές μαγείρισσες, οπότε ανυπομονούν να είναι η μία με την άλλη και να φάνε καταπληκτικό φαγητό».

Οι διακοπές με τα παιδιά τους και το δώρο του Άφλεκ
Η Λόπεζ είναι μητέρα των διδύμων Έμμι και Μάξγουελ, τους οποίους απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι. Ο Άφλεκ από την άλλη, έχει τρία παιδιά από τον γάμο του με την Γκάρνερ, τη Βάιολετ, τη Σεραφίνα και τον Σάμιουελ.

«Ο Μπεν σχεδιάζει να κάνει δώρο στην Τζεν μερικά πράγματα που είναι ιδιαίτερα και συναισθηματικά που του πήρε πολύ καιρό να βρει. Σκοπεύει επίσης να της κάνει δώρο όμορφα κοσμήματα και μερικά μεγάλα πράγματα που είναι εκπλήξεις» μετέφερε άτομο του περιβάλλοντος του ηθοποιού.

Πηγή: protothema.gr

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση