ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

JLo: Αποκαλύπτει τί συνέβη μετά τον χωρισμό της με τον Rodriguez και επανασυνδέθηκε με τον Affleck

Το σχόλιο για τη Jennifer Garner και η αναφορά στις προηγούμενές της σχέσεις.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για όλα στη νέα της συνέντευξη. Η αναζωπύρωση του έρωτά της με τον Μπεν Άφλεκ, τον γάμο τους, προηγούμενες σχέσεις της που δεν πήγαν όπως υπολόγιζε. Η Λατίνα σταρ αναφέρθηκε ακόμα και στην πρώην του Μπεν, Τζένιφερ Γκάρνερ στη συνέντευξή της στο νέο τεύχος της Vogue.

Για τις προηγούμενες σχέσεις της
«Απλώς δεν καταλάβαινα τι σημαίνει να νοιάζομαι για τον εαυτό μου, να μην βάζω τα συναισθήματα και τις ανάγκες κάποιου άλλου –και την ανάγκη του να σε αγαπούν– πάνω από το να να φροντίζω τον εαυτό μου. Πλάθεις τον εαυτό σου για χάρη άλλων ανθρώπων και πιστεύεις ότι αυτό είναι κάτι ευγενικό, το να βάζεις τον εαυτό σου δεύτερο. Και δεν είναι. Αυτά τα μοτίβα γίνονται βαθιά μοτίβα που κουβαλάς μαζί σου, και μετά σε ένα ορισμένο σημείο λες “Περίμενε, αυτό δεν είναι καλό”. Γιατί δεν είμαι ποτέ χαρούμενος; Τελικά ήταν σαν να ήρθε η ώρα να με καταλάβω».

Για την αλλαγή του επιθέτου της
«Ο κόσμος θα με αποκαλεί ακόμα Τζένιφερ Λόπεζ. Αλλά το νόμιμο όνομά μου θα είναι κα. Άφλεκ γιατί είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σύζυγοι. Είμαι περήφανη για αυτό. Αισθάνομαι ότι είναι μια κίνηση δύναμης, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Ελέγχω πολύ τη ζωή και τη μοίρα μου και νιώθω δύναμη ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι έχουν τα συναισθήματά τους γι’ αυτό, και αυτό είναι επίσης εντάξει. Αλλά αν θέλετε να μάθετε πώς νιώθω για αυτό, νιώθω ότι είναι ρομαντικό. Μου αποπνέει ακόμα παράδοση και ρομαντισμό».

Η φράση του Μπεν για τη γυναίκα του
«Υπάρχει κάτι έμφυτο, μαγικά ευγενικό και καλό και γεμάτο αγάπη στην καρδιά αυτού που είναι η Τζένιφερ. Αυτό ακριβώς είναι το πρόσωπο που θυμάμαι πριν από 20 χρόνια. Ίσως βλέπει όλες τις αλλαγές που έχει κάνει, ενώ όταν τη βλέπω, κυρίως βλέπω κάποιον που έχει διατηρήσει, κόντρα στις πιθανότητες, αυτό που την έκανε πάντα την πιο απίστευτη για μένα: μια καρδιά που φαίνεται απεριόριστη από αγάπη. Είναι η ιδέα μου για το είδος του ανθρώπου που θέλω να γίνω».

Το παρατσούκλι του Μπεν για την Τζένιφερ
Κατά τη διάρκεια της αρχικής τους σχέσης πριν από δεκαετίες, ο Μπεν αποκαλούσε την Τζεν «Μικρή», καθώς είναι αρκετά ψηλότερος από εκείνη. Όπως αναφέρει το περιοδικό: «Όταν ξαναβρέθηκαν, της είπε ότι δεν ήταν σίγουρος αν αυτό το παλιό παρατσούκλι εξακολουθούσε να ισχύει, ότι φαινόταν κατά κάποιο τρόπο πολύ καλά συνειδητοποιημένη για να την αποκαλούν «Μικρή» έστω και στοργικά. Αλλά το παρατσούκλι επέστρεψε.

Για την αναζωπύρωση της σχέσης της με τον Άφλεκ
Στις σελίδες της Vogue, αναφέρεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ αφού έληξε τον αρραβώνα της με τον Άλεξ Ροντίγκεζ έλαβε ένα email από τον Μπεν ο οποίος είχε χωρίσει από την τότε σύντροφό του Άνα Ντε Αρμάς. Συγκεκριμένα ο Μπεν την ενημέρωνε ότι σε συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι έχει πει θετικά πράγματα για εκείνη. Μετά από αυτό κράτησαν επαφή και άρχισαν να επισκέπτονται ο ένας τον άλλο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εξήγησε: «Προφανώς δεν προσπαθούσαμε να βγούμε δημόσια. Αλλά ποτέ δεν απέφευγα το γεγονός ότι για μένα, πάντα ένιωθα ότι υπήρχε μια πραγματική αγάπη εκεί, μια αληθινή αγάπη εκεί. Οι άνθρωποι στη ζωή μου γνωρίζουν ότι ήταν ένας πολύ, πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος στη ζωή μου. Όταν επανασυνδεθήκαμε, αυτά τα συναισθήματα για μένα ήταν ακόμα πολύ αληθινά».

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ότι το προτείνω σε όλους. Μερικές φορές ξεπερνάτε ο ένας τον άλλον ή απλώς μεγαλώνετε διαφορετικά. Οι δυο μας, χάσαμε ο ένας τον άλλον και βρεθήκαμε. Για να μην δυσφημήσω τίποτα στο ενδιάμεσο που συνέβη, γιατί όλα αυτά τα πράγματα ήταν επίσης αληθινά. Το μόνο που θέλαμε ποτέ ήταν να έρθουμε κάπως σε ένα μέρος γαλήνης στη ζωή μας όπου νιώθαμε πραγματικά αυτό το είδος αγάπης που νιώθαμε όταν ήμασταν πολύ νέοι και αναρωτιόμασταν αν μπορούμε να το έχουμε ξανά. Υπάρχει; Είναι αληθινό; Όλες αυτές είναι ερωτήσεις που νομίζω ότι έχουν όλοι».

Το σχόλιο για τη Τζένιφερ Γκάρνερ
Όταν ρωτήθηκε για την από κοινού γονική μέριμνα, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλεσε τη Τζένιφερ Γκάρνερ «υπέροχη» σε αυτό το θέμα αναφέροντας ότι «συνεργάζονται πολύ καλά». Στο περιοδικό αναφερόταν ότι «η Λόπεζ δεν έχει το όφελος μιας τέτοιας σχέσης με τον πρώην σύζυγό της, που ζει στην ανατολική ακτή».

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση