ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Maria Menounos έγινε μητέρα

Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της και το ελληνικό όνομα που της έδωσαν

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο αφού μετά από 10 χρόνια προσπάθειας, έγιναν για πρώτη φορά γονείς! 

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το νέο τεύχος του Us Weekly, στο οποίο η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια πόζαρε αγκαλιά με την κόρη της. Η μικρή ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας και θα πάρει το όνομα Αθηνά - Αλεξάνδρα. 

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος: «Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι και ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, οδηγώντας την παρένθετη μητέρα στα ραντεβού του γιατρού και δειπνούσαμε με την οικογένειά της. Αλλά καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο μαζί μας, ώστε να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Φτάσαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο, και έγινε εκείνο το βράδυ! [...] Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Κέβιν κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον σαν ''Ω, Θεέ μου''. Ήταν απλώς σκέτη χαρά! Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων..».

Στη συνέχεια εξηγώντας πως επέλεξαν το όνομα της κόρης τους, η Μαρία Μενούνος είπε: «Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε ''τι κάνουμε;'' Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση