ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γουέστ - Φοξ: Πίσω από τον χωρισμό τους «κρύβεται» η Κιμ

Η αποκάλυψη που έκανε η Τζούλια Φοξ

Δέσποινα Άσπρου

Μερίδιο ευθύνης στο χωρισμό του Κάνιε Γουέστ με την Τζούλια Φοξ, φαίνεται πως είχε και η πρώην σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Down the Drain», πως καθοριστικής σημασίας για το τέλος της σχέσης της με τον ράπερ ήταν ένα τηλεφώνημα που του έκανε η πρώην του.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε μια σύντομη συνομιλία με την πρώην γυναίκα του, από την οποία έμαθε πολλές πληροφορίες για εμένα», αναφέροντάς της πως δεν γνώριζε ότι «ήταν τοξικομανής» στο παρελθόν -και του το είπε η Κιμ- και κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους την κατηγόρησε πως τον εξαπατούσε.

«Του εξήγησα ότι του το είχα πει. "Αν με άκουγες περισσότερο, ίσως να το θυμόσουν", του είπα. Και στην τελική, του τόνισα πως ήταν κι εκείνος τοξικομανής κάποτε», αναφέρει στο βιβλίο της.

Τότε, ο Κάνιε Γουέστ της είπε «είχες πει ότι δεν θα με ντροπιάσεις, αν σε συστήσω ως σύντροφό μου». Ακούγοντας τα λόγια του, μόλις έκλεισαν το τηλέφωνο, μίλησε με ένα δημοσιογράφο και του ζήτησε να ενημερώσει τον Τύπο για τον χωρισμό τους.

«Αρνήθηκα να τον αφήσω να με ακούσει να κλαίω. Για αυτό, έκλεισα το τηλέφωνο κι είπα στον δημοσιογράφο να ενημερώσει τον Τύπο ότι τελειώσαμε», εξηγεί.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση