ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαζύγιο βόμβα για Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ;

Όσα ήρθαν στην επιφάνεια

Δέσποινα Άσπρου

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες που ήθελαν τον Τζάστιν και την Χέιλι Μπίμπερ να παίρνουν διαζύγιο, ολοένα και πλήθαιναν, με πολλούς να είχαν ήδη ξεκινήσει να πιστεύουν πως το τέλος για το ζευγάρι έχει έρθει. Κάτι τέτοιο, όμως, φαίνεται πως δεν ισχύει, αφού σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους που μίλησε στο People, οι δύο τους είναι «πολύ ευτυχισμένοι μαζί».

«Το ζευγάρι τα πάει πολύ καλά. Δεν υπάρχει διαζύγιο, δεν είναι αλήθεια αυτό. Είναι πολύ, πολύ χαρούμενοι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως, το μοντέλο θέλοντας να επιβεβαιώσει με τον δικό του τρόπο πως είναι καλά με τον σύζυγό της, ανάρτησε ένα story στο Instagram με μία φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον τραγουδιστή ξαπλωμένο στο κρεβάτι, αγκαλιά με τον σκύλο τους.

Να θυμίσουμε πως οι φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τον γάμο της με τον Τζάστιν Μπίμπερ ξεκίνησαν, αφού ο πατέρας της Στίβεν Μπόλντουιν προκάλεσε ανησυχία σχετικά με την πορεία της σχέσης του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακαλώντας το κοινό να προσευχηθεί για την κόρη του και τον σύζυγό της.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση