ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Céline Dion: Η μεγάλη επιστροφή;

Τι διαδίδεται μέσω φημών για την πασίγνωστη τραγουδίστρια

Το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, με το οποίο έχει διαγνωστεί η Céline Dion, δυσκολεύει την καθημερινότητά της και τις ζωντανές εμφανίσεις της, που τόσο αγαπάει. Ίσως όμως να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, και επιστροφή, στις 26 Ιουλίου, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες. Η πρόσφατη δήλωσή της, ότι θέλει να ξαναδεί τον Πύργο του Άιφελ, μπορεί τελικά να μην είναι τυχαία.

Ανεπιβεβαίωτες πηγές λένε ότι οι γαλλικές αρχές είναι πρόθυμες να διαθέσουν εκατομμύρια για να φέρουν στην τελετή κορυφαίους καλλιτέχνες όπως τη Céline Dion και τη Γαλλίδα ποπ σταρ Aya Nakamura.

Στο μεταξύ, μπορούμε να απολαύσουμε, από τις 25/06, το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, «I Am: Celine Dion», στο τρέιλερ του οποίου την ακούμε να λέει: «Είναι φανταστικό να κάνεις ηχογραφήσεις. Αλλά ακόμα πιο φανταστικό να ανεβαίνεις στη σκηνή. Το δύσκολο δεν είναι να δίνεις συναυλίες αλλά να τις ακυρώνεις. Δουλεύω σκληρά καθημερινά αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένας αγώνας. Μου λείπει ο κόσμος. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω».

Πηγή: marieclaire.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση