ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Britney Spears: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού

Η «άκυρη» φωτογραφία στο instagram

Από τις πλέον hot ειδήσεις της showbiz το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι ο χωρισμός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από ένα χρόνο γάμου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για απιστία από την πλευρά της γνωστής τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Ασγκάρι επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία του χωρισμού, αναφέροντας ως ημερομηνία χωρισμού την 28η Ιουλίου, ενώ ζητά από την Μπρίτνεϊ να τού καταβάλει συζυγική διατροφή και τα έξοδα του δικηγόρου του.

Από την πλευρά της η Μπρίτνεϊ εμφανίστηκε χαλαρή και ευδιάθετη στην πρω΄τη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά την είδηση του χωρισμού. Σε αυτή, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να ιππεύει ένα καφέ άλογο στην παραλία, ενώ χαμογελά στην κάμερα καιαποκαλύπτει ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα άλογο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αγοράζω ένα άλογο σύντομα!!! Τόσες πολλές επιλογές είναι κάπως δύσκολο!!! Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie και ένα άλλο που ονομάζεται Roar;;;; Δεν μπορώ να αποφασίσω!!! Μήπως θα πρέπει να ενταχθώ στη συντροφικότητα και να βάλω ένα ροζ καουμπόικο καπέλο;;;; Όπως και να έχει, νομίζω ότι βρήκα το γλυκό μου σημείο με το Roar».

Αν κρίνουμε από την ανάρτηση, δε φαίνεται να έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τον χωρισμό της. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Οκτώβριο του 2016 στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ, οπότε και ξεκίνησε το ειδύλλιο, με το γάμο τους να γίνεται το 2022.

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση