ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
28 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Sex and the city: Οι νέες φωτογραφίες του Mr Big

Ο έρωτάς τους καλά κρατεί

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Προσεχώς θα δούμε το νέο κεφάλαιο του Sex and the City, με τίτλο «And Just Like That...» και όλοι βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει για την αναβίωση της αγαπημένης σειράς και στο instagram κυκλοφορούν εδώ και καιρό φωτογραφίες από τα παρασκήνια, κάνοντας τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς να ανυπομονούν..

Η νέα σειρά φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τις αγαπημένες φίλες Carrie, Miranda και Charlotte, 20 χρόνια μετά την αρχική παραγωγή της σειράς. Η Sarah Jessica Parker (Carrie) επανενώνεται με τα πρωταρχικά μέλη: Cynthia Nixon (Miranda) και Kristin Davis (Charlotte), για τη νέα σειρά επεισοδίων που επικεντρώνεται στις ζωές των 50χρονων, πλέον, φιλενάδων. Η Samantha Jones δε θα εμφανιστεί στο show και όπως αναφέρουν οι παραγωγοί της σειράς αυτό έχει να κάνει με λόγους που είναι ανθρώπινοι και συμβαίνουν στη ζωή. Συγκεριμένα, οι φίλες χάθηκαν με το πέρασμα των χρόνων και από τέσσερις παρέμειναν τρεις.

Οι περισσότεροι πρωταγωνιστές που αγαπήσαμε θα επιστρέψουν, και φυσικά από αυτούς δε θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος Mr. Big (Chris Noth). Οι νέες του φωτογραφίες με την Carrie τράβηξαν την προσοχή...

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Hot  |  Viral  |  Sex and the city  |  And just like that

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

To reunion του Harry Potter

To reunion του Harry Potter

Αφορμή η συμπλήρωση 20 χρόνων από την πρώτη ταινία της σειράς.
Μαριλού Χατζηκλεάνθους
 |  ΔΙΕΘΝΗ