ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Big Brother: Η Ραΐσα αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Είχε προηγηθεί ένας πρωτοφανής καυγάς μεταξύ των παικτών

Τις λιγότερες ψήφους από τους υπόλοιπους τέσσερις υποψηφίους για αποχώρηση συγκέντρωσε η Ραΐσα Κόντι, στη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία των τηλεθεατών του Big Brother. Η 22χρονη παίκτρια ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Η ίδια ανέφερε για την αποχώρησή της: «Δεν το περίμενα ότι θα φύγω, μόνο όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον Κεχαγιά. Με πείραξε που με ψήφισε ο Δημήτρης αλλά εντάξει όλα καλά. Νιώθω γεμάτη που έζησα αυτό το όνειρο. Δεν πίστευα ότι θα είμαι η νικήτρια για να είμαι ειλικρινής αλλά νόμιζα ότι θα πήγαινα λίγο παρακάτω. Στο σπίτι καθόμουν με άτομα που με έκαναν να νιώθω καλά».

Έτσι, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Ζακ Ιωαννίδης συνεχίζουν διεκδικώντας το έπαθλο του νικητή.

Πηγή:protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Στράτος Τζώρτζογλου νόμιζε ότι το Πρωινό του κάνει πλάκα, όταν η δημοσιογράφος του έδειξε φωτογραφίες της πρώην συζύγου του με νέο σύντροφο

Σοκ! «Δείξτο μου»

Ο Τζώρτζογλου έμαθε ότι η Μαριόλα έχει άλλον, μπροστά στην κάμερα! Άλλαξε 50 χρώματα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η επιστροφή του αγαπημένου σόου μεταμορφώσεων

Your face sounds familiar

Στον αέρα του ΑΝΤ1 το τρέιλερ με τον Σάκη Ρουβά - Η ημέρα της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Δείτε το βίντεο

«Κερδίσαμε!»

Πανηγυρισμοί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την Τούνη & τους φίλους της
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ