ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η τελευταία επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα

Ποια η έκκληση της οικογένειας για την κηδεία

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Νόνικας Γαληνέα. Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσω από αμέτρητες ταινίες, έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 85 της χρόνια.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στο Α’ Νεκροταφείο και η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, μέσω ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γνωστοποίησε την τελευταία επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα, αλλά και την έκκληση της οικογένειάς της. Η επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν αντί για στεφάνια, να δοθούν χρήματα για το Σπίτι του Ηθοποιού, το οποίο πάντα στήριζε. Επιπλέον, η οικογένειά της ζήτησε να μην υπάρξουν κάμερες μέσα στο χώρο του νεκροταφείου για την κηδεία, παρά μόνο έξω.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Μπάρκουλη αναφέρει στην ανάρτησή της: «Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια σπουδαία ηθοποιός και μια υπέροχη κυρία, η Νόνικα Γαληνέα. Μεγάλη απώλεια, τεράστιο το κενό! Η Νόνικα Γαληνέα αγαπούσε πολύ τον κόσμο, τους ανθρώπους. Ήταν δοτική και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Θα είναι πάντα κοντά μας στην σκέψη μας και στην καρδιά μας. Θερμή παράκληση της οικογένειας, γνωρίζοντας ότι θα την σεβαστούν όλοι, όπως σεβάστηκαν και την ίδια όσο ζούσε. Να μην εισέλθουν οι κάμερες στον χώρο του νεκροταφείου, να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα.

Θα είναι στην διάθεσή τους όλοι όσοι παραστούν και το επιθυμούν να μιλήσουν, έξω από τον χώρο του νεκροταφείου. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι, από το Α΄ νεκροταφείο. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση. Επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν, όταν φύγει από την ζωή, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, που τόσο αγαπούσε και φρόντιζε».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση