ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αγκαλιά με τη σύντροφό του

Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο 71χρονος παρουσιαστής

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη του για την επί χρόνια σύντροφό του,  Έλενα Μαστραγγελή.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με την σύντοφό του  και για άλλη μια φορά, έδειξε δημόσια πόσο αγαπημένοι είναι οι δύο τους. Στην εικόνα, είδαμε το ζευγάρι να φωτογραφίζεται αγκαλιασμένο, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια.

Να θυμίσουμε πως μιλώντας για την σύντροφό του τον Δεκέμβριο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη βοήθεια που του έχει προσφέρει η Έλενα Μαστραγγελή, ξεσπώντας σε κλάματα από τη συγκίνησή του. Καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», αποκάλυψε:  «Έκανα μια αποτυχημένη επενδυτική κίνηση, την πάτησα στην προσπάθειά μου να βοηθήσω κάποιους… Ήπια το πικρό αυτό ποτήρι. Καταστράφηκα… Δεν είχα χρήματα να ζήσω καθημερινά. Με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του πλέον δε του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι, χωρίς ένα ευρώ… Να είναι καλά η Ελένη που έκανε τις πιο σκληρές δουλειές…Άστο».

Ακολούθως, πρόσθεσε: «Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα και τον εαυτό μου. Αυτό το πράγμα… Θα εκτιμώ ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους πραγματικά, χωρίς τουπέ, χωρίς κυριλίκια, χωρίς αριστοκρατίες… Μου βγήκε γιατί είναι ένα παράπονό μου. Ελένη μου συγγνώμη, και συγγνώμη που σε ανέφερα. Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι; Πως την αντιμετωπίζουν;… Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 12 με 6 για να φάμε ένα μακαρόνι… Και αυτόν τον άνθρωπο εγώ να τον πουλήσω;...Αυτές είναι συμπεριφορές, αυτή είναι ενσυναίσθηση. Δεν είναι λογίδριο στη τηλεόραση για να έχουμε να τα λέμε. Έχει γίνει η ενσυναίσθηση, η τσίχλα του τοξικού, και έχω βγει εγώ τοξικός γιατί λέω τα πράγματα με το όνομά τους…».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση