ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ Νεοφύτου: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη & οι αναμνήσεις που ξύπνησαν

Απόδραση στη Νέα Υόρκη για τον πολιτικό

Στην πανέμορφη Νέα Υόρκη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αβέρωφ Νεοφύτου, με το γεγονός να γνωστοποιείται μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος φωτογραφήθηκε στους δρόμους της πόλης, ενώ μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψης του σε μουσείο της πόλης. Εννοείται πως δεν παρέλειψε να περάσει από το Empire State Building, που αποτελεί ένας από τους υψηλότερους και ιστορικότερους ουρανοξύστες στον κόσμο και να μάς δείξει την εικόνα.

Η Νέα Υόρκη αποτελεί ένα από τους αγαπημένους προορισμούς του Αβέρωφ, αφού του ξυπνάει μερικές από τις ωραιότερες αναμνήσεις της ζωής του αφού εκεί πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια.

Την ανάρτηση του συνόδευσε με τη λεζάντα: «Νέα Υόρκη! Κάθε φορά η μεγαλούπολη με παρακινει σε αναζητήσεις. Και ξυπνουν οι μνημες των φοιτητικών μου χρόνων. Η καρδιά της παγκόσμιας αγοράς, η έδρα της διεθνούς διπλωματίας, τα ιστορικά πνευματικά ιδρύματα, οι πρωτοπορείες του θεάτρου,της τέχνης και του πολιτισμού, συνυπάρχουν με τις αντιφάσεις της σύγχρονης Αμερικής. Το Αμερικανικό όνειρο εξακολουθεί να είναι εδώ, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζει η υπερδύναμη. Μεγάλη χώρα, μεγάλες φουρτούνες. Άραγε θα αξιωθούμε στην Κύπρο μας να εμπνεύσουμε το δικό μας, το Κυπριακο όνειρο; Το χρωστάμε στους νέους μας και ναι, μπορούνε να το ζήσουμε!
Ενώνοντας ξανά και την μοιρασμένη μας πατρίδα.»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Averof Neofytou (@averofcy)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση