ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Α. Καραντώνη-Μ. Κορτζιά: Ποζάρουν μαζί και μάς δείχνουν τις κοιλίτσες τους

Η τρυφερή φωτογραφία των δύο γυναικών

Στην εκπομπή της Άντρης Καραντώνη, «Παραδοσιακή Βραδιά», έδωσε το «παρών» της η Μαρία Κορτζιά, συμμετέχοντας στα γυρίσματα για το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής του ΡΙΚ.

Οι δύο γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα πόζαραν, φυσικά, μαζί και μάς έδειξαν αμφότερες τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους.

Η παρουσιάστρια του κρατικού καναλιού, να θυμίσουμε,  περιμένει το δεύτερο κοριτσάκι της και βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ η σύζυγος του Πιέρου Σωτηρίου περιμένει το πρώτο της παιδί, τον Σοφοκλή Σωτηρίου, ο οποίος θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες και θα φέρει την ευτυχία στη ζωή του όμορφου ζεύγους.

Beautiful People: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν το γνώριζε κανείς - Ο ηθοποιός

Πόσο σπουδαίος ήσουν Μαζώ

Βοήθησε κρυφά πασίγνωστο ηθοποιό με τεράστιο χρηματικό ποσό – Η χήρα του αποκαλύπτει τα πάντα πρώτη φορά
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο σoκ

«Ξεφτιλ…, καρ…»

Τραγικές εικόνες στο Γ’ Νεκροταφείο – Φανς του Μαζωνάκη βρίζουν χυδαία την αδελφή του, Βάσω!– Bίvτεο
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ