ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεπέρασε τον κορονοϊό ο εργαζόμενος της McLaren

Αναρρώνει με ταχύτατους ρυθμούς

Το Γκραν Πρι της Αυστραλίας ακυρώθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν μέσα στη Formula 1. Ο εργαζόμενος της McLaren ήταν ο πρώτος που διαπιστώθηκε και πιθανότατα λόγω αυτού, δεν έγινε τελικά ο αγώνας, αφού μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, η McLaren δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχει. Όπως και να έχει, ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται ακόμη στην Αυστραλία, όμως είναι εντελώς εκτός κινδύνου.

Δεν εμφανίζει πλέον τα συμπτώματα του κορονοϊού, σύμφωνα με τα τεστ που του κάνουν, έχει ξεπεράσει την ασθένεια και θα χρειαστεί μόλις λίγες ημέρες για να αναρρώσει πλήρως. Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον είχαν αναλάβει, ο άνδρας δεν είχε κάποιο σημαντικό ιστορικό υγείας και ο οργανισμός του ήταν δυνατός. Η McLaren φυσικά, συνεχίζει να έχει σε καραντίνα όλα τα άτομα που βρίσκονταν στην Αυστραλία, αφού είπαν ότι για 14 μέρες, θα περιοριστούν σε ένα πολύ στενό περιβάλλον χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που όλη η ομάδα, τόσο στην Αυστραλία, όσο και στη βάση μας, χειρίστηκε την κατάσταση σε στιγμές γεμάτες πίεση. Όλοι σκέπτονταν τους συναδέλφους τους. Ήμασταν ήρεμοι, εστιασμένοι και επαγγελματίες σε αυτή την κατάσταση, σε όλη την ομάδα» είπε ο Ζακ Μπράουν, CEO της McLaren. Πάντως, μέχρι στιγμής, κανένας από τους υπόλοιπους υπαλλήλους της McLaren που βρίσκονταν στην Αυστραλία δεν έχουν εκδηλώσει συμπτώματα κορονοϊού, ακόμη και μετά από σχεδόν μια εβδομάδα που έχει περάσει. Για να βγουν από την καραντίνα, θα πρέπει να περιμένουν άλλο τόσο.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Οδηγούμε: Audi S3 Sportback Prototype

Οδηγούμε: Audi S3 Sportback Prototype

Η Audi μόλις αποκάλυψε την τέταρτη γενιά του Α3, όμως εμείς οδηγούμε ήδη το εντελώς νέο και σημαντικά αναβαθμισμένο «καυτό» ...
 |  AUTO
X