ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσουλόφτας και Ηλία ήταν οι πρωταγωνιστές στις απονομές Πρωταθλημάτων στην Ελλάδα

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Την Τετάρτη 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Απονομή Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων Αγώνων Αυτοκινήτου και Karting για τις χρονιές 2021 και 2022. Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο πλοίο Seajets WorldChampion Jet στο Λιμάνι του Πειραιά, το παρών έδωσαν οι πρωταγωνιστές των δύο προηγούμενων ετών, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς δεν ήταν άλλοι από τους Αλέξανδρο Τσουλόφτα και Στέλιο Ηλία ύστερα από την καθολική τους υπεροχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2021. Όπως είναι γνωστό δεν διεξήχθη το πρωτάθλημα πέρυσι. Φέτος, οι Τσουλόφτας και Ηλία στοχεύουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες επί Ελληνικού εδάφους. Ξεκίνησαν με καθολικές επιτυχίες στους πρώτους αγώνες τόσο για το πρωτάθλημα χώματος όσο και για το πρωτάθλημα ασφάλτου κερδίζοντας τα το Ολυμπιακό Ράλι και το Ράλι Κένταυρος αντίστοιχα.

Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, πήραν το λόγο, ευχαριστώντας όλους όσους συνετέλεσαν στην επίτευξη των στόχων τους. Παράλληλα, στις ουκ ολίγες οθόνες του Seajets WorldChampion Jet έπαιζαν βίντεο από τα διάφορα είδη αγώνων των τελευταίων δύο ετών. Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι του τύπου, φωτογράφοι, ενώ την εκδήλωση κάλυψε η COSMOTE TV που βρίσκεται δίπλα στους ελληνικούς αγώνες τα τελευταία χρόνια.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση