ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το νέο DS 9 και σε κουπέ έκδοση;

Bάζει την premium Γαλλική εταιρεία στον ανταγωνισμό των μεγάλων σεντάν

Η εμφάνιση του νέου DS 9 κέρδισε το στοίχημα της πρώτης εντύπωσης και έφερε νέα διάθεση στην Γαλλική premium μάρκα που πλέον έχει εκπροσώπηση και σε άλλη κατηγορία, πλην των crossover/ SUV.

Με αφορμή αυτό το λανσάρισμα, η X-Tomi Design, έκανε ένα βήμα μπροστά και παρουσίασε μια πρόταση για coupe DS 9, που θα μπορούσε άνετα να είναι επίσημο σχέδιο από την DS.

Έχοντας ιδιαίτερη αρμονία στις αναλογίες των όγκων του αμαξώματος, το ψηφιακό σχέδιο δείχνει ένα επιβλητικό μεγάλο δίπορτο GT, που ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά από το παρελθόν της Citroen και πιο συγκεκριμένα, από την θρυλική SM.

Η αλήθεια είναι πως γενικότερα από τις Γαλλικές εταιρείες έχουμε πολλά χρόνια να δούμε κάτι αντίστοιχο και αυτό έχει παίξει το ρόλο του στη θετική διάθεση που «εγείρει» η θέα του ψηφιακού σκίτσου της X-Tomi Design.

Με τη διάθεση για εκπλήξεις από την DS, θα μπορούσαμε να πούμε πως τίποτα δεν μπορεί με βεβαιότητα να αποκλειστεί, αρκεί να βρεθεί η σωστή στόχευση για ένα τέτοιο μοντέλο σε σχέση με την εμπορική του απήχηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Nέο Honda Jazz e:HEV

Nέο Honda Jazz e:HEV

Προσφέρει μία αβίαστη οδηγική εμπειρία με κύρια χαρακτηριστικά την άμεση απόκριση και την αποδοτική λειτουργία
 |  AUTO
Ηλεκτρική η επόμενη Porsche Macan

Ηλεκτρική η επόμενη Porsche Macan

Η επόμενη Porsche Macan θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για τους λάτρεις των εναλλακτικών τεχνολογιών. ...
 |  AUTO
X