ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το διαφημιστικό του Hyundai Kona N δίνει το στίγμα (vid)

Η Hyundai επιβεβαίωσε την ύπαρξη του δίλιτρου turbo κινητήρα κάτω από το εμπρός καπό

Η διαφημιστική προώθηση του νέου Hyundai Kona N ξεκινάει με… υψηλή ταχύτητα καθώς η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε ένα πολύ ωραίο spot.

Η Hyundai δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές της νέας, κορυφαίας από την άποψη της απόδοσης, έκδοση του Kona N. Ακόμα και το γεγονός πως στο διαφημιστικό video το αυτοκίνητο είναι «χαριτωμένα καμουφλαρισμένο» με μεμβράνη που έχει πάνω της άπειρα «Ν» αλλά έχει κανονική διάρκεια και σαφές μήνυμα, δίνει το στίγμα για το ειδικό βάρος που έχει η νέα έκδοση του μοντέλου στα υψηλότερα κλιμάκια της Hyundai.

Πέραν του δίλιτρου turbo κινητήρα και του αυτόματου κιβωτίου με διπλό συμπλέκτη DCT και τις 8 σχέσεις, η εταιρεία υποσχέθηκε επίσης μια «ποικιλία δυνατοτήτων οδήγησης υψηλής απόδοσης» και στοιχεία εξοπλισμού όπως το Launch Control, καθώς και την «συναισθηματική εμπειρία ήχου». Ενώ τα crossover δεν είναι –προφανώς- ιδιαίτερα σπορ, η Hyundai υποστηρίζει πως το Kona N θα προσφέρει μια «πολύ δυνατή εμπειρία οδήγησης». Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα κυκλοφορήσουν τις προσεχείς ημέρες μια και αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα, είναι ελάχιστα, τόσο για τις προδιαγραφές του κινητήρα (που σε άλλες περιπτώσεις τον έχουμε δει να αποδίδει έως και 280 ίππους), όσο και για την εμφάνιση του μοντέλου και πως αυτή θα διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Πηγή: newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Με 260 ίππους η νέα Toyota GR Corolla

Με 260 ίππους η νέα Toyota GR Corolla

Η Toyota είναι πανέτοιμη να αντισταθμίσει την λαίλαπα της ηλεκτροδότησης που έχει κυριεύσει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ...
 |  AUTO
X