ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το 2023 η πρώτη επίσημη έκθεση F1

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η οργάνωση της F1 σε συνεργασία μαζί με την Round Room Live, ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο την πρώτη επίσημη έκθεση της Formula 1 στη Μαδρίτη. Η μοναδική εμπειρία θα παρέχει στους επισκέπτες της μια μεγάλη περιπέτεια μέσα από τα χρόνια του θεσμού, όπου θα μπορεί ο κόσμος να δει από κοντά διάφορα εκθέματα μέσα από όλες τις δεκαετίες.

Η έκθεση, που θα στηθεί ειδικά από τη Round Room Live θα περιλαμβάνει έξι, ειδικά σχεδιασμένα, δωμάτια σε συνεργασία με βραβευμένους ζωγράφους, σκηνοθέτες και γενικά καλλιτέχνες, και μέσω τεχνολογίας να προσφέρουν μια διαδραστική έκθεση η οποία θα διηγείται την ιστορία της Formula 1.

Η όλη εμπειρία θα διαρκεί περίπου 90 λεπτά και θα συνδυάζει οπτικοακουστικό υλικό, πολλές φορές σπάνιο, μηχανουργικά εκθέματα όπως αυτοκίνητα, γλυπτά αλλά και αντικείμενα από οδηγούς και ομάδες, βγαλμένα από την ιστορία της Formula 1.

Ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, δήλωσε: «Τα εγκαίνια αυτής της εντυπωσιακής έκθεσης σηματοδοτούν μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της Formula 1. Καθώς το άθλημα συνεχίζει να αναπτύσσεται με φοβερούς ρυθμούς, είναι ζωτικής σημασίας η βάση των θαυμαστών μας να παραμείνει στην πρώτη γραμμή για όλα όσα κάνουμε. Η έναρξη αυτής της διεθνούς έκθεσης παγκόσμιας κλάσης επιτρέπει σε περισσότερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο να ερωτευτούν τη F1, παρέχοντας παράλληλα την τέλεια πλατφόρμα για να τιμήσουμε την απίστευτη ιστορία του αθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το έργο και βοήθησαν στην οικοδόμηση μιας έκθεσης που αιχμαλωτίζει την καρδιά και την ψυχή του αθλήματος που όλοι αγαπάμε».

Η έκθεση είναι προγραμματισμένη από τις 24 Μαρτίου μέχρι τις 15 Ιουλίου του 2023, και τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την πρώτη Δεκεμβρίου (ενώ τα μέλη του Formula 1 mailing list θα μπορούν να κλείσουν τα δικά τους από τις 30 Νοεμβρίου).

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση